WWW.ALBERTANDERSSONCHARK.SE

Ett erbjudande till dig som handlar ofta av oss


 Nu har vi ett fint erbjudande till alla er som gillar svenskt kvalitetskött och som handlar hos oss regelbundet. Fråga om vårt rabattkort nästa gång du besöker oss i butiken! Eller be om ett genom att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret nedan.

Denna bonus är givetvis gratis och innebär att du får en stämpel när du köper en köttråvara på ett kilo eller mer. Två kilo ger dig två stämplar, köper du tre kilo blir det tre stämplar, osv. Vad ska du då med stämplar till, undrar du kanske…

Jo, när du kommit upp i tio stämplar bjuder vi på ett kilo nymalen nötfärs eller fläskfärs, vilket du nu föredrar, och ett hekto av veckans pålägg. Helt gratis! Kanske kommer du att få en helt ny påläggsfavorit i och med detta! Det vore väl en fin bonus?

burger.jpg

meat.jpg


Detta är inte en tillfällig kampanj utan ett erbjudande vi kommer att köra med hela 2019 och kanske längre än så om det faller väl ut.

Ta kontakt med oss via detta formulär online om du vill att vi skickar hem ett bonuskort. Annars kan du hämta ut det i butiken.

Namn:
Email:
Meddelande: